Kedves Gazdik!

Nagy szeretettel és elhivatottsággal várom a bozontos kis négylábúakat exkluzív szalonomba, ahol a több mint 16éves szakmai tapasztalat mellett óriási állatszeretet és maximális higénia és magas fokú biztonság fogadja a szépítkezésre vágyó és nem vágyó kedvenceket egyaránt.
Teljeskörû kozmetika és higéniai ellátást nyújtok mindenkinek megfizethetõ korrekt áron!
Kölyök kutyusok beszoktatása más kutyakozmetikákban még nem alkalmazott "Tükör módszer" alkalmazásával.

Amíg kedvence percrõl percre szebb lesz, addig Ön sem unatkozik. Nálam repül az idõ!
Szakmai folyóirataimból, könyveimbõl olvasgathat, kávézhat, teázhat, de akár be is kapcsolódhat a kezelésbe! Nálam jobb mint otthon!

Amennyiben elfoglalt a kutyakozmetikázás ideje alatt elintézheti bevásárlását is a közeli áruházban, vagy gyermekével játszat egy jót a szomszédos kulturált, játszóházzal rendelkezõ játszótéren.
Szép idõben tehetnek egy kellemes sétát a Duna parton.
Nyugodtan biztonságban tudhatja kedvencét és kikapcsolódhat családtagjaival!

 

Budapest III. kerület Raktár u. 13

Budapest III.kerület (Római lakótelep) Amfiteátrum u. 25.
(10 emeletes ház aljában, Duna felöli oldalon)

Jó parkolási lehetőség!Tömegközlekedéssel is megközelíthetõ!

Idõpontot a 06-30-9254290 telefonszám hívásával kérhet.

A szalon megtalálható a Facebookon is! Ide kattintva elérhetõ!


Kérem a kedves Gazdikat, csak egészséges kutyusokat hozzanak a kutyakozmetikába a saját kutyusa és a többi vendégeim egészségének védelme érdekében! Amennyiben kedvence beteg, hány vagy hasmenése van, úgy a kozmetikai kezeléssel várjanak a gyógyulásig! Köszönöm megértésüket!Elõfordult több alakalommal, hogy az interneten böngészve a honlapom tartalmát olvasgahattam mások weboldalain. Úgy gondolom, hogy azokat a gondolatokat melyekben az elméleti tudásomat és tapasztalataimat összerendeztem és amik kreativitásomnak és a létrehozásukra szánt idõmnek köszönhetõek, a saját termékeim és tulajdonaim! Így ha valaki ezeket a tartalmakat engedély nélkül felhasználja, az lopásnak számít és etikátlan cselekedet.

Kérek szépen mindek kedves böngészõt, ha hasonlóságot vél felfedezni egy másik kutyakozmetikus weboldalával, emlékezzen az itt olvasottakra.

Valamint kérek mindenkit aki másolt az oldalamról, hogy törölje, mert nem tünik hitelesnek ha más stílusát, gondolatait és szavait magunkénak tesszük

 

SEGÍTSÜNK RAJTUK! MEGÉRDEMLIK!

Kutyakozmetika, kutyakozmetikus, kutyanyírás,kutyafürdetés,Budapest, III. ker., 1031,Óbuda, Római part, Pók utcai lakótelep,Római lakótep, Aquincum